Online Tickets

Op deze pagina vind je onze ticketverkoop van al onze evenementen!

Ticketverkoop

Welkom op de Online Ticketverkoop pagina van het Jongerenplatform Etten-Leur. Op deze pagina kun je tickets kopen voor onze aankomende evenementen. Op deze manier kun je snel je tickets kopen voordat ze zijn uitverkocht! Onderstaand vind je onze aankomende evenementen en daarbij de mogelijkheid tot het kopen van een ticket! Mocht je vragen hebben dan kun je deze natuurlijk altijd per mail stellen op info@jpel.nl of via onze Facebook!

NeonWhite 2019

Vanaf nu kun je alvast online je e-ticket kopen voor de NeonWhite. Wees er snel bij want dit wil je niet missen!

Vragen en antwoorden

Waar kan ik kaartjes kopen?

Super tof dat jij een kaartje wilt kopen. Een kaartje kan je kopen via www.jpel.nl/tickets. Heb jij al een kaartje gekocht? Hartstikke gaaf natuurlijk. Deel het op Facebook, Twitter, Instagram, SnapChat en/of je andere social media en laat je vrienden weten dat jij (ook) al een kaartje gescoord hebt!

Wat is NeonWhite?

De Neon White Party is een feest voor iedereen in de leeftijdscategorie van 13 t/m 17 jaar. Diverse DJ's verzorgen deze avond de muziek, samen met jullie gaat het dak eraf! Wat wij belangrijk vinden is dat iedereen in deze leeftijdscategorie op een veilige en verantwoorde manier kennis kan maken met “uitgaan”.

Is er een Dress Code?

Zoals de titel van het feest al doet vermoeden is het een “Neon” feest. Het zou dus zeker leuk zijn als jij je kleding stijl hierop aanpast. Dat wil dus zeggen in het wit of in felle kleuren. Als jij hieraan voldoet deze avond hoor jij er helemaal bij! DRESS 2 IMPRESS; zullen we maar zeggen! ;-)

 

Het is deze avond een feest, géén voetbalwedstrijd. Voetbalshirtjes en/of trainingspakken zijn dus, hoe mooi ze ook zijn, niet toegestaan. Bij de heren zijn nektasjes/schoudertasjes/buiktasjes niet gewenst.

Moet ik mijn Online Ticket uitprinten?

Dat is niet perse nodig. Je mag deze ook duidelijk laten zien op je smartphone. Zorg er wel voor dat je scherm helderheid op 100% staat én dat de accu van je gsm uiteraard nog voldoende stroom bevat zodat we jouw kaartje kunnen scannen.

Ik wil graag naar binnen, tot hoe laat kan dat?

Een hele goeie vraag. Wij zullen de deuren open houden tot 22:00 uur. Na deze tijd gaan de deuren dicht en kom je helaas niet meer binnen. Ook niet als je in het bezit bent van een kaartje.

Mag ik wel af en toe naar buiten?

Wij vinden verantwoord en veilig uitgaan erg belangrijk. Dit kunnen wij alleen binnen de locatie garanderen. Daarom hanteren wij een binnen-is-binnen beleid. Als je toch naar buiten wilt, vraag dan toestemming aan de organisatie of zorg ervoor dat je polsbandje ten alle tijden goed zichtbaar is.

Roken e.d. is toegestaan buiten op de daarvoor aangegeven plekken.

Mag ik foto’s maken of filmen tijdens deze avond?

Uiteraard mag jij foto’s maken en filmen. Maar alleen als je ook samen met iemand van de organisatie op de foto gaat ;-) Geintje natuurlijk. Hartstikke leuk. Doe je dit met je mobiel dan is het toegestaan. Wél alleen vanuit de hand, want een selfie-stick is helaas niet welkom.

Wil je professionele films/foto’s maken met een commercieel doeleinde? Neem dan contact op met de organisatie. info@jpel.nl

Mogen we met z’n 2en op één kaartje naar binnen?

Haha nee helaas. Leuk geprobeerd. Dat gaat niet lukken. De kaartjes die je ontvangt zijn uniek. Dus ieder kaartje heeft een andere code en is dus maar éénmalig te gebruiken. Kopiëren is dus zinloos.

Heb ik alleen een kaartje nodig aan de deur?

Naast een geldig toegangsticket heb je óók een geldig legitimatiebewijs nodig.
Let op: Foto legitimatie is verplicht Dit mag één van de volgende zijn:

- Geldig paspoort
- Geldige ID-kaart
- Geldig rijbewijs

Is er een fietsenstalling?

Héé heel goed en gezond dat je met de fiets wilt komen. Dat is in ieder geval al een goede warming-up, om de rest van de avond vol te dansen. In de omgeving van de locatie is er voldoende plaats om je fiets te stallen. Wél is deze onbewaakt, dus zorg ervoor dat je je tweewieler op slot zet.

Kan ik worden gebracht met de auto?

Wij denken dat jij wel gebracht kan worden. Je moet alleen wel even iemand vinden die dat wilt doen ;-) Maar even zonder gekheid… Mocht je met de auto gebracht worden, kan je uitstappen op de parkeerplaats.

Van hoe laat tot hoe laat is het feest?

Goeie vraag, want je wilt natuurlijk níét voor een dichte deur staan! De deuren gaan open om 20:30. Op dit tijdstip kan je binnenkomen en goed gaan feesten.

Om 01:00 is het feest helaas weer afgelopen. Dan gaan de deuren natuurlijk weer open zodat jij met een “Big Smile” en nagenietend van een mooie avond naar buiten kan.

Rondom de IN/UITGANG wonen bewoners. Die uiteraard willen genieten van hun rust. Houd het daarom buiten gewoon rustig. Ga niet onnodig schreeuwen, gillen, lawaai maken, etc. etc. De bewoners vinden dat niet zo prettig en wij ook niet.

Is er beveiliging?

Tijdens deze avond is er gecertificeerde beveiliging. Zowel in de zaal als in de gang kom je ze tegen. Maar als eerst kom je ze tegen bij de deur. Daar controleren zij jouw legitimatie én of jij in het bezit bent van een geldig ticket. Tegelijkertijd houden zij ook in de gaten dat er niemand binnenkomt die onder invloed is van drugs en/of verboden middelen/objecten. Dat heb je immers helemaal niet nodig om een leuke avond te hebben!

Het JPEL / beveiliging behoudt zich het recht bezoekers te weigeren/verwijderen bij verdenking van drank-, wapen,drugsgebruik/-bezit.

SCOOTERMEETING 2019

Vanaf nu kun je alvast online je e-ticket kopen voor de Scootermeeting. Wees er snel bij want dit wil je niet missen!